<

На клумбах в парку Іванич понищили кущі троянд, які висадженні матерями в пам’ять про загиблих синів-Героїв

18:10 | 17.06.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
522
/ Коментарі відсутні

Днями в Іваничах невідомі хулігани понищили кущі троянд на клумбах в місцевому парку.

Квіти на цих клумбах висадженні матерями в пам’ять про загиблих на війні з росією синів-Героїв. Неймовірно красиві квіти не лише тішать очі місцевим мешканцям, але й нагадують про те, якою страшною ціною нам дається відносно спокійне життя в мирному селищі. Про факт вандалізму розповіла голова ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надія Рубан. До слова, члени цієї організації самотужки доглядають за клумбами в парку.

Активістка обурена цим вчинком. Каже: хуліганів навіть не зупинили таблички з відповідними написами, а вся причина, мовляв, в тому, що все проходить безкарно. Написали, поговорили, обурились і на цьому все.

“Як достукатись до свідомості цих підлітків, як пробудити в них повагу до загиблих Героїв, завдячуючи яким ми живемо тут під мирним небом? Як можна знищувати таку красу?Кілька не байдужих місцевих жіночок за власні кошти купляли, висаджували ці троянди і разом з матерями і дружинами військовослужбовців доглядають за ними. А хтось ось так їх понищив”, – обурилась Надія Рубан.

Аби врешті зупинити порушників і покарати їх, громадська організація ”Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини” звернулась з заявою в поліцію.

Нагадаємо, у квітні з клумби, що біля Іваничівського інклюзивного центру, невідомі вирвали майже усі тюльпани. Деякі навіть з корінням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Червня, Середа