<

На Іваничівщині перевірили умови проживання 18 дітей з неблагополучних сімей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 17.04.2022 / Іваничі / /
Перегляди
1012
/ коментарі 3

14-го квітня в Іваничівській громаді соцпрацівники та правоохоронці перевірили умови проживання шести сімей з малолітніми дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

Черговий профілактичний рейд на території селища Іваничі, сіл Древині, Мишів, Соснина провели працівники служби у справах дітей, фахівець із соціальної роботи селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади Володимиром Семенюком, – повідомляють на сайті Іваничівської громади.

В ході проведення рейду, обстежено умови проживання 18 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та проживають у шести сім’ях. На момент обстеження у батьків відсутні ознаки алкогольного сп’яніння, умови проживання дітей задовільні, продукти харчування були наявні. Визначено потребу  у видах допомоги кожній із таких сімей для забезпечення потреб дітей. 

Під час проведення заходу було виявлено неповнолітню дитину, яка залишила місце постійного проживання, вжито заходів щодо її повернення в біологічну родину. Батьків попередили про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За результатами інспектування сімей складено акти обстеження умов їх проживання, з батьками та дітьми проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил безпеки в умовах воєнного стану, ознайомлено із правилами перетину державного кордону.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок