<

На Іваничівщині створили додаткові наряди поліції, щоб слідкувати за дотриманням карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 20.03.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Працівники Іваничівського відділення поліції спільно з представниками органів місцевого самоврядування району та ОТГ, посилили превентивну роботу та контроль за дотриманням законодавства та попередження можливих спалахів інфекційного захворювання.

Поліцейські проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу серед жителів району, а також в підприємствах, установах та організаціях, щодо важливості дотримання тимчасових обмежень зазначених у вказаній постанові, – повідомляє Іваничівське відділення поліції у фейсбук.

Відповідні рішення та розпорядження також були прийнятті органами місцевого самоврядування району, котрі розміщення на офіційних сайтах громад.

Іваничівське відділення поліції нагадує, що відповідно до змін в законодавстві, передбачена відповідальність за порушення карантинних заходів, яка карається штрафом для громадян від 17 тисяч до 34 тисяч грн, а для посадових осіб — від 34 тисяч до 170 тисяч грн.

З метою забезпечення контролю за дотриманням карантинних заходів створено додаткові наряди поліції з охорони громадського порядку.

Також зазначають, що на момент карантинних заходів особистий прийом громадян в адміністративні будівлі Іваничівського ВП обмежується. Громадянам, які мають бажання звернутися до відділення поліції, прохання попередньо повідомляти за тел. 2-18-86.

Читайте також:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця