<

На Іваничівщині синові загиблого Героя вручили планшет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 7.09.2018 / Іваничі /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Голова Іваничівської РДА привітала родину загиблого Героя та подарувала його сину планшет.

6-го вересня голова районної державної адміністрації Лілія Кревська з вітальним візитом завітала у сім’ю загиблого Героя Михайла Грицюка, – йдеться на сайті РДА.

У родини подвійне свято. Син Михайла – Олексійко пішов у перший клас, а дружина Леся 5 вересня відсвяткувала свій День народження.

Керівник виконавчої гілки влади у районі Лілія Кревська привітала Олексійка з початком навчального року та початком шкільного життя. Лілія Богданівна подарувала хлопчикові планшет та побажала успіхів у навчанні, хороших друзів та Божого благословення:

Опісля Лілія Богданівна привітала з Днем народженням Лесю Володимирівну – депутата районної ради. Побажала їй міцного здоров’я, жіночого щастя, достатку і добра та подарувала квіти.

До привітань приєднались директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Іваничівської райдержадміністрації Оксана Приступа та в.о. начальника відділу освіти та молоді райдержадміністрації Жана Кеба.




коментарів: 2
  1. То усім так возять? Чи просто піаряться на дітях мами депутатки? Хоча воно ні дітям ні мамі не треба.
    А де розповідь про те, як подібний подарунок Христині Пугач завезли?…Але ж Алла не депутат Іваничівської райради. То нащо до неї їхати.
    Совість треба мати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота