<

На дорозі Бубнів – Менчичі утворився небезпечний «тунель кохання»: обурені мешканці просять почистити зарослі

09:10 | 15.07.2023 / Іваничі / /
Перегляди
5855
/ коментарі 2

На дорозі Бубнів – Менчичі, що веде із Зимнівської до Іваничівської громад, із зарослів обабіч дороги утворився свій «тунель кохання». От тільки замість краси – небезпека для водіїв. Мешканці сіл, яким часто доводиться їздити цим автошляхом, закликають відповідні служби зреагувати і почистити узбіччя.

До БУГу звернулися водії, яким вже страшно стає їздити небезпечною трасою. Йдеться про дорогу місцевого значення О-030319 Іваничі–Бубнів, зокрема ділянку Бубнів – Менчичі, що веде із Зимнівської в Іваничівську громаду.

Жителі нарікають, що вздовж дороги значно виросли дерева та кущі, їхні гілки вже заступають на асфальт і звисають над ним. Це досить небезпечно для водіїв, адже дорога тут вузькувата й іноді, аби розминутися із зустрічним автомобілем, доводиться «підрізати» ці зарослі. Тож є цілком реальна загроза для ДТП.

Люди іронізують, що незабаром тут утвориться новий «тунель кохання», щоправда, занадто високою цінною для водіїв, адже йдеться про їхнє життя і здоров’я.

До речі, не так давно цю дорогу відремонтували. От тільки ремонт зробили і відразу ж про неї забули.

Як з’ясувалось, ця дорога знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Волинській області. Тож відповідає за її стан саме вона. Однак тендер на обслуговування доріг у Володимирському районі виграло МП «Шлях». І отримало за це не малу суму коштів – 60 мільйонів гривень. Однак гроші отримало, а свої обов’язки по догляду доріг чомусь не виконує. Хоча, відповідно до умов тендеру, саме це підприємство має обрізати дерева та кущі на узбіччях.




коментарів: 2
  1. 90% Іваничівців які їдуть на Луцьк своїм авто, їдуть цією дорогою, бо до Володимира з Іванич вона в хорошому стані. І хоч на кілька км дальше ніж через Горохів чи Локачі, але зате за машину не переживаєш, що зловиш кратер. Але навіть хащі вже почистити не можуть…. дурдом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця