<

На благодійних концертах в селах Іваничівської громади на потреби ЗСУ зібрали майже 11,5 тисяч гривень

09:13 | 27.06.2023 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
368
/ Коментарі відсутні

В селах Іваничівської громади 25-го червня відбулись благодійні концерти. На потреби ЗСУ вдалось зібрати майже 11,5 тисяч гривень.

На сцені Будинку культури села Соснина та у клубі села Древині відбулися благодійні концерти на підтримку Збройних Сил України «В єдності наша сила». Про це йдеться на сторінці КЗ “Центр культури, дозвілля та спорту” у фейсбуці.

На благодійних заходах представили свої кращі номери народний аматорський ансамбль народної пісні «Прибужжя», народний фольклорний колектив «Горлиця», народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Чарівниця» та зразковий аматорський ансамбль танцю «Прибужаночка».

Також долучилися до концертів і подарували глядачам свої виступи соліст Будинку культури села Соснина Андрій Пиріг, народний аматорський жіночий ансамбль «Калинонька» клубу села Древині, солісти Катерина та Софія Рокицькі, дитячий ансамбль клубу села Древині та солістка «Прибужаночки» Ольга Михальчук.

Окрім цього в Древинях до благодійного конценту приєдналися місцеві волонтери, які організували благодійний ярмарок.

Спільними стараннями на благодійному заході зібрали 11 тисяч 400 гривень. З них: 2 тисячі 700 гривень у селі Соснина і 8 тисяч 700 гривень у селі Древині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця