<

Мешканці трьох багатоповерхівок в Іваничах регулярно потерпають від підтоплень, а місцевій владі байдуже

20:09 | 11.08.2023 / Іваничі / /
Перегляди
1373
/ коментарі 2

В Іваничах після кожної зливи затоплює три багатоповерхівки. Вода стоїть на подвір’ях та навіть під’їздах. Однак місцева влада проблему людей ігнорує.

Після сильних дощів та злив будинки № 30 і 32 на вулиці Незалежності та №8 на вулиці Дружби регулярно підтоплює. Рівень води настільки глибокий, що автомобілям та й людям, які тут живуть, доводиться практично плавати. На прибудинкових територіях утворюються справжні «озера», які не можна «ні пройти, ні проїхати».

Мешканці цих трьох будинків неодноразово зверталися за допомогою до місцевої влади, зокрема до голови громади Лідії Томашевської. Однак «віз і досі там», бо їй байдуже на проблеми людей. Врешті жителям обірвався терпець і вони звернулися за допомогою до журналістів БУГу.

Мешканці розповідають, що Томашевська неодноразово обіцяла їм допомогти, однак так цього й не зробила. А оскільки теперішнє літо дощове, то будинки затоплювало вже разів 10.

Жителі будинків кажуть, що чекати, поки вода самостійно хоч трішки спаде, доводиться годинами. Або ж добиратися до своїх квартир “мокрими до останньої нитки”.

Обурені люди сподіваються, що після розголосу, влада, або ж місцеве ЖКГ нарешті розв’яжуть цю проблему.




коментарів: 2
  1. Лідочці тоже треба ж на щось дачу добудувати… набридли вже нити, то немає вам води в Іваничах, то вже плаваєте…. ви оприділіться якось, а тоді вже скигліть

  2. Їй так пофігу на ваші проблеми так само як і на дорогу в Соснині.Дайте срача Томашевській і поставте нормального голову ОТГ.Тоді буде вирішено велику кількість проблем

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця