<

Мешканці Іванич організувались і допомагають військовослужбовцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 9.03.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
1183
/ Коментарі відсутні

14 день в Україні триває жорстока війна з російськими терористами. Десятки сіл і міст опинилися в оточенні окупантів, або на лінії вогню, тисячі мирних жителів – на межі гуманітарної катастрофи: без їжі, води і медикаментів. Більшість чоловіків, вступивши у Збройні сили чи територіальну оборону, стали на захист рідної країни. Й чимало українців об’єдналися і допомагають усім потребуючим. Продовжують допомагати і мешканці Іванич.

Десятки іваничівців плетуть маскувальні сітки, шиють баклави і передають їх бійцям. Вже біля 10 машин із захисним спорядженням поїхало до військовослужбовців на передову.

Долучились до збору допопомоги і місцеві храми. Чимало вірян зносять сюди продукти харчування, теплі речі, засоби гігієни, медикаменти, здають гроші.

Так, пункт прийому відкрили в Церкві Святого Пантелеймона ПЦУ. 8-го березня звідси на передову відправилась чергова партія допомоги.

Окрім цього, іваничівці надали допомогу громадському формуванню “Варта”.

Також допомогли жителі селища й окремому батальйону територіальної оборони Володимира. Бійцям відправили продукти харчування: тушонки, консерви, крупи, воду, каву, чай і солодощі та 2 ящики із засобами гігієни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя