<

Іваничівський суд покарав жителя Павлівки, неповнолітній син якого отруївся шампанським і потрапив у лікарню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 23.03.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
1478
/ коментарі 3

Мешканець Павлівки, який недогледів неповнолітнього сина і той отруївся алкоголем й потрапив в лікарню, заплатить штраф.

Малолітній хлопчик, залишившись сам вдома, 19-го січня близько 20:00 вживав алкогольний напій, внаслідок чого потрапив до Іваничівської лікарні. В результаті за вчинок сина відповів його батько. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Проти батька порушили адміністративне провадження за ч.1 ст. 184 КУпАП (Ухилення від виконання батьківських обов`язків відносно своїх неповнолітніх дітей).

В суді чоловік зізнався, що він та його цивільна дружина у той день перебували на роботі. А його син, учень 5-го класу, залишився без нагляду дорослих. Вдома, за словами батька, зберігалося шампанське, яке син разом із сусідським хлопцем знайшли і випили. Коли сину стало зле, він подумав, що той отруївся їжею і викликав бригаду швидкої допомоги. Тільки після приїзду швидкої виявилося, що хлопчик перебуває у стані алкогольного сп`яніння. Свою вину чоловік визнав, щиро розкаявся та просив суд суворо його не карати.

До слова, чоловік є вдівцем, батьком двох неповнолітніх дітей, а наразі перебуває в цивільному шлюбі.

Розглянувши усі матеріали справи, суд визнав батька виним та оштрафував на 850 гривень. Також чоловік сплатить в дохід держави 537 гривень судового збору.




коментарів: 3
  1. Якби було нормальне шампанське а не закрашений розбавлений спирт виготовлений у підвалі наших горе бізнесменів, хлопецю нічого б ,в такому віці,не було.Перевірте де купили шмурдяк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок