<

Іваничівська виборча комісія перенесла засідання через відсутність протоколів з дільниць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 26.10.2015 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Іваничівська районна виборча комісія перенесла засідання на 27 жовтня, оскільки станом на 10-ту годину 26-го жовтня не було подано протоколів з шести дільниць.

У комісії журналістам “БУГу” пояснили, що говорити про результати виборів до районної та обласної рад ще зарано, так як не з усіх ДВК отримали протоколи. У деяких сільських радах Іваничівщини є по три виборчі дільниці, оперативно працювати головам ДВК не вдається, підрахунки голосів тривають.

Однак у комісії кажуть, що на разі перші місця у списках до районної та обласної рад займають “УКРОП”, ВО “Свобода” та БПП “Солідарність”. ВО “Батьківщина” у порівнянні з минулими роками втратила позиції.

Члени “Українського об’єднання патріотів “УКРОП” у Іваничах проводили паралельний підрахунок голосів виборців. Результати підрахунку голосів до районної ради голова місцевого осередку партії Сергій Недбайло надав у відсотках:

ВО “Свобода” – 21,88%

БПП “Солідарність” – 18,3%

“Українське об’єднання патріотів “УКРОП” – 17,79%

Від голови місцевого осередку політичної партії БПП “Солідарність” Миколи Холмецького, котрий також займався попереднім підрахунком, дізнались, що у “четвірку” лідируючих партій ввійшла також ВО “Батьківщина”, яка за попередніми підрахунками отримала близько 16% голосів.

У людей виникали проблеми із заповненням бюлетенів, на одній із дільниць їх зіпсованих виявили 12 штук.

За попередніми даними у Іваничівському районі проголосувало 59% виборців.

_DSC0248_tn
_DSC0246_tn

І_DSC0250_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок