<

«Гроші на вітер», – в Іваничах скаржаться на неякісний ремонт дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 21.05.2018 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Мешканець Іванич Валерій Богуш опублікував фотографії відремонтованої дороги на вулиці Луцькій в Іваничах після зливних дощів.

«На цій дорозі був недавно зроблений ямковий ремонт. І ось результат після дощу. Гроші на вітер», – поінформував він на своїй сторінці у Facebook.

Інтернет- видання «БУГ» повідомляло читачів про те, у якому жахливому стані перебуває дорожнє покриття на вулиці Луцькій в Іваничах.

Валерій Богуш висловив свою думку, що перш ніж робити ямковий ремонт на цьому відрізку дороги, потрібно відновити водозливи, щоб дощова вода не затримувалась на проїжджій частині, тоді дорога буде менше руйнуватися.

Натомість начальник Іваничівської дільниці філії «Володимир-Волинський автодор» ДП «Волинський облавтодор» Микола Шевчук повідомив, що рів, який слугує для пониження грунтових вод, захаращений і знаходиться на приватній території.

Перші дощі показали якість ямкового ремонту.




коментарів: 4
  1. А асфальт продати на вулиці мічуріна бойкамериканський і свой сусідні за хлібом подвір’ї я заасвальтувати

  2. “Ямковий ремонт”-розуміння цього терміну і втілення його в дію взагалі не підлягає жодній логіці здорового глузду.Для такого надзвичайно жахливого стану доріг,як у нас в Іваничах і в районі лише капітальний ремонт з використанням спеціалізованої техніки, спеціалізованих майстрів можуть змінити ситуацію.Так це певні немалі кошти ,але реальний результат.На сьогодні ми всі свідки фейкового “ямкового копійочного ремонту”на який виділено реальні гроші і реально результат нульовий.Безкарність і безвідповідальність керівників усіх ланок причетних до всього цього дійства є результатом того,що колись найкраще селище не лише Волині довели до зубожіння.Таких ,як Богуш Валерій в селищі є чимало.Це перші дзвіночки,терпінню людському є межа…

  3. В Іваничах біля самої держадміністрації на дорозі “чорт може роги поламати”, що там говорити про решту доріг райцентру…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер