<

Джип за 100 гривень: волонтер з Іванич розіграв Ford Explorer за донат на ЗСУ

21:48 | 14.09.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
3427
/ коментарі 2

14-го вересня волонтер з Іванич розіграв позашляховик за донат для ЗСУ. Автівку Ford Explorer 2020 року випуску виграв житель Черкас.

Нагадаємо, Ігор Маковський, який з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає ЗСУ та забезпечує наших захисників всім необхідним, вигадав ось такий цікавий спосіб зібрати кошти на армію. Розпочинав Ігор допомагати воїнам одягом та шкарпетками, а тепер возить дрони, тепловізори та багато іншого. 14-го квітня волонтер розпочав проєкт «Авто за донат». Задонативши сто гривень, учасники мали можливість виграти автомобіль марки Форд. Чим більшою була сума донатів – тим більше шансів на виграш автомобіля.

Саму ж ідею віддати автівку за донат йому, так би мовити, «підкинув» знайомий, який і є власником автомобіля. Зокрема, американський позашляховик «Ford Explorer» 2020 року випуску Маковському для розіграшу надав його товариш Віталій Міцюк, який працює і ІТ-сфері. Вартість автівки до 25 тисяч доларів.

Збір коштів від усіх охочих виграти автомобіль тривав 5 місяців. І ось ввечері 14-го вересня у прямому ефірі в сервісі Монобанку волонтер розіграв обіцяне авто.

Пряме включення тривало понад 1,5 години. За цей цей Маковський відповів на питання учасників акції, розповів цікаві історії, які траплялися з ним під час поїздок на передову й подякував усім небайдужим за їхні донати, а люди мали останню можливість “заскочити в останній вагон” – скинути кошти й стати учасником розіграшу.

Так, Маковський чесно зізнався, що розраховував зібрати значно більшу суму коштів, однак радий і тому, що вдалося отримати.

До слова, завдяки цій акції волонтеру вдалося зібрати на потреби ЗСУ 1 мільйон 508 тисяч 819 гривень. На позашляховик претендувало 2 тисячі 907 учасників зі всієї України. Однак удача посміхнулась лише одному з них. Щасливчиком став Юрій Смалько з Черкас, який задонатив 10 тисяч 400 гривень і отримав 104 шанси на перемогу.

Під час телефонної розмови з переможцем, той зізнався, що зовсім не очікував виграти автівку, а кошти задонатив “просто, щоб допомогти військовим”, а також щиро зауважив, що від радісної звістки в нього “тремтять руки”.

Ігор Маковський привітав переможця, подякував усім учасникам акції за донати, а також запевнив, що кожна отримана гривня піде на допомогу військовим. Мовляв, завдяки збору зможе доставити бійцям на передову автомобілі, дрони, система РЕБ, тепловізори, приціли й інші прилади для виконання бойових завдань.

“Хлопці на передовій матимуть можливість вижити і продовжувати нищити ворогів”, – наголосив волонтер.

А також зазначив, що фото та відеозвіт доставлення бійцям необхідного спорядження буде опубліковано у соцмережах.




коментарів: 2
  1. то ж така сама стаття з такими ж фотками машини вже була раніше.
    пан волонтер іншу машину розігрував чи писаки шось напутали і стару інфу запостили?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Вересня, Середа