<

Дружини полеглих Героїв Іваничівської громади долучилися до Всеукраїнського арт-реабілітаційного проєкту

15:40 | 31.05.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
452
/ Коментарі відсутні

Дружини полеглих Героїв Іваничівської громади долучилися до Всеукраїнського проєкту «Жива. Справжні історії кохання», яку організовує благодійний фонд «Сучасна Україна».

Зауважимо, що проєкт створено з метою соціально-психологічної реабілітації родин Героїв, аби допомогти їм пережити втрату.

Долучилися до проєкту і дружини Героїв з Іваничівської громади. Проєкт «Жива. Справжні історії кохання» у форматі терапевтичних майстер-класів з живопису допоміг жінкам, які переживають важку втрату коханого, повернутися до життя, знайти коло спілкування, відновити гармонію і знайти натхнення.

Днями в приміщенні Центру культури та дозвілля відбулось навчання жінок, які проявили бажання спробувати себе в ролі живописців. Майстер-клас провела професійна художниця Олена Киця.

Кожне полотно стало посвятою коханому чоловіку, згадкою про почуття, які були натхненням для обох і мають стати провідником через горе втрати у майбутнє.

Усі картини згодом будуть представлені на виставках живопису учасниць проєкту «Жива. Справжні історії кохання» з усієї України, зокрема у Володимирі 28-го червня.

Нагадаємо, у квітні до Всеукраїнського проєкту «Жива. Справжні історії кохання» долучилися і дружини та матері полеглих Героїв Павлівської громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Липня, Середа
2 Липня, Вівторок