<

Депутата Поромівської громади оштрафували на 42 500 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 27.12.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
2221
/ коментарі 2

Депутата Поромівської сільської ради Володимир-Волинського району оштрафували на 42 500 гривень з позбавленням права займати посади, пов’язані із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування. 

Відповідний вирок ухвалив Іваничівський районний суд Волинської області 20-го грудня, повідомляє Конкурент.

Як вбачається із вироку, депутат сільської ради попереднього скликання після закінчення депутатських повноважень у 2020-му році не подав декларацію про майно і доходи.

У суді чоловік пояснив, що не подав декларацію тому, що не вміє користуватися комп’ютером і ніхто йому не пояснив, як це потрібно робити. Колишній депутат визнав свою вину та просив суворо не карати, адже є пенсіонером та хворіє.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді штрафу розміром 42 500 гривень із позбавленням права займати посади, пов’язані із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування. 

Про колишнього депутата сільської ради відомо, що він пенсіонер, має інвалідність 2-ї групи, з неповною середньою освітою, одружений, раніше не судимий.

Читайте також: Не подав вчасно декларацію: колишньому депутату Іваничівської районної ради присудили 150 громадських годин.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок