<

Депутат Іваничівської селищної ради Ярослав Когут склав повноваження

20:43 | 3.07.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
722
/ коментарі 2

Депутат Іваничівської селищної ради Ярослав Когут написав заяву про дострокове припинення депутатських повноважень.

28-го червня на черговому пленарному засіданні затвердили складання повноважень депутата Ярослава Когута, який написав заяву на звільнення за власним бажанням.

На сесії причин складення повноважень депутат не назвав, лиш послався на суб’єктивні обставини.

«Від себе хочу подякувати колегам за співпрацю. На жаль, через певні суб‘єктивні обставини я написав заяву на звільнення. Дякую ще раз», – зазначив Когут.

У коментарі БУГу Ярослав Когут пояснив, що вирішив скласти депутатські повноваження, бо просто втомився. До того ж, незважаючи на вік, через суворі законодачі обмеження, які забороняють депутатам покидати межі країни, не може побачитись з сином та його родиною, яка вже багато років проживає закордоном.

Голова громади Лідія Томашевська подякувала депутату за виконану роботу та відстоювання інтересів мешканців. А також додала, що сподівається, що він й надалі буде працювати на благо Іваничівської громади.

Депутати заяву підтримали, за відповідне рішення проголосували 16 присутніх на сесії обранців. Також Ярослава Когута вивели зі складу постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. Рішення селищної ради направлять Іваничівській селищній територіальній виборчій комісії.

Нагадаємо, Ярослав Когут був позапартійним депутатом і представляв інтереси мешканців виборчого округу №2, до якого входять села Долинка і Романівка та будинки 18-25, 27, 29 й 33, що на вулиці Незалежності селища Іваничі. Когут є директортором ПП “Західний Буг-2”.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Липня, Субота
5 Липня, П’ятниця