<

«Чарівна казка Зимової країни»: в Іваничах відзначили День Святого Миколая

09:49 | 7.12.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
412
/ Коментарі відсутні

День Святого Миколая в Іваничах провели весело. 6-го грудня у фойє Центру культури та дозвілля відбулося відкриття святкової локації «Чарівна казка Зимової країни» і запалення ялинки.

На дітей чекала справжня казка з безліччю розваг, ігор, веселощів та зустрічей з новорічними персонажами. Затишної атмосферності святу додавали яскрава декорація, святковий годинник , гарно прикрашений камін та мерехтливі різнокольорові вогники.

Разом зі святим Миколаєм і казковими персонажами Веселинкою, Сміхотинкою, Ялинкою і Зимою діти веселилися, гралися, танцювали й співали.

Казкові герої забезпечили гарний настрій і подарували глядачам багато хороших емоцій.

Цьогоріч уперше день Миколая співпав із Днем Збройних Сил України. На знак подяки українським військовослужбовцям дитячий вокальний ансамбль «Росинка» виконав пісню «Слава нашим ЗСУ».

За доброю традицією святий Миколай разом з дітьми засвітив вогники на головній ялинці. Діти заспівали Миколаю його улюблену пісню «Ой хто, хто Миколая любить».

До слова, різдвяно-новорічна локація «Чарівна казка Зимової країни» працюватиме упродовж грудня з 9 до 17 години, крім суботи і неділі. Відвідати святкову фотозону можуть усі охочі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя