<

Борчиням з Іванич, які стали переможцями міжнародних змагань, вручили премії та подяки від облдержадміністрації

17:10 | 25.07.2023 / Іваничі / /
Перегляди
641
/ Коментарі відсутні

Спортсменкам з Іванич, які стали переможцями міжнародних змагань, вручили подяки управління освіти і науки облдержадміністрації та грошові винагороди.

24-го липня в управлінні освіти і науки облдержадміністрації відбулась робоча зустріч начальниці управління Наталії Матвіюк та начальника Волинського обласного відділення (філії) Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Олександра Манахіна з переможцями і призерами Перших Європейських відкритих ігор Єдиноборств, які відбулися у м. Бєлграді (Республіка Сербія). Про це йдеться на офіційній сторінці облдержадміністрації у фейсбуці.

Нагадаємо, 29-го травня – 3-го червня у столиці Сербії Белграді відбувся учнівський спортивний фестиваль European Open School Combat Games 2023. Участь у змаганнях взяли і вихованки Іваничівського ліцею №1 Іванна Лук’яненко та Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова Валерія Шептор. У результаті Іванка у ваговій категорії 50 кг виборола золото, а Валерія у ваговій категорії 57 кг – срібло.

Начальниця управління привітала з перемогою учениць, вручила подяки управління освіти і науки облдержадміністрації та грошові винагороди.

Також за плідну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед учнівської молоді Почесною грамотою управління освіти і науки нагородили Заслуженого тренера України, тренера-викладача Іваничівської дитячо-юнацької спортивної школи Івана Палія.

Зауважимо, що в цих в змаганнях взяли участь 2500 учнів із 7 країн Європи. Учнівська збірна України була представлена у 5 видах спорту: дзюдо, тхеквондо (ВТФ), боротьба самбо, боротьба вільна та боротьба греко-римська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота