<

Біля дороги на Іваничівщині знайшли перевернутий автомобіль: п’яний водій втік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 6.01.2020 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

3-го січня о 22:50 в Іваничівському районі біля дороги сполученням Іваничі-Павлівка у лісі люди побачили перевернутий автомобіль.

Авто Opel Zafira знайшли біля селища Іваничі, – повідомили у Іваничівському відділенні поліції.

Поліцейські встановили, що житель села Луковичі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на автомобілі у сторону села Павлівка, не впорався із керуванням та допустив з`їзд автомобіля на ліве узбіччя, після чого автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП ніхто не травмувався.

У діях водія вбачаються ознаки адміністративного правопорушення передбаченого ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів і дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп`яніння, або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.




коментарів: 3
  1. Пьянь за рулём уже задолбала. Полиция-милиция, что-то надо делать, и уже давно. Вы где, а-у….

  2. В Луковичах:1. За кермом не п’ють, а за столом.2.Після випивки гуляють, а не катаються.3.Таких машинок ніхто не купляє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер