<

Кошти зібрала за тиждень: волонтерка з Іванич придбала автомобіль для підрозділу місцевого захисника

13:34 | 7.02.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
1330
/ Коментарі відсутні

Бійці на передовій нещодавно отримали автомобіль, кошти на який зібрала волонтерка з Іванич Олександра Шептор. А разом з автівкою військовим передали чимало необхідних їм речей та смаколиків.

Нагадаємо, Олександра організувала збір коштів на прохання військового з Іванич Вадима Демченка, який наразі захищає рідну країну в складі 417 окремого стрілецького батальйону 127 бригади. Бійцю та його побратимам терміново потрібен автомобіль для виконання бойових завдань.

У коментарі БУГу Саша зізналась, що спочатку боялась братись за такий масштабний збір, адже це чимала відповідальність, та й були сумніви, чи взагалі вдасться зібрати стільки коштів, а необхідно було понад 90 тисяч гривень. Однак все ж таки вирішила спробувати. І вже за тиждень зібрала 120 тисяч гривень.

Волонтерка каже, що була приємно вражена таким результатом. Адже не очікувала, що таку чималу суму коштів вдасться зібрати, тим паче за такий короткий термін.

“Коли до мене подзвонила мама нашого військового з Іванич, я, якщо чесно, трохи розгубилась. Я не є якийсь супер волонтер. Такі збори велика відповідальність і я не вірила що справимось. Але за тиждень вдалось зібрати 120 тисяч гривень. Сказати, що я була в шоці – це м’яко. За період поки машина готувалась, ще було трішки донатів. Сумарно вийшло 138 тисяч на карту + 8 тисяч готівка”, – зазначила Олександра.

За її словами, автівка коштувала 3 тисячі 100 євро (130 тисяч 200 гривень). Ще 8 тисяч витратили на необхідні запчастини та ремонт, 4 тисячі коштував акумулятор, 1200 – ліхтар з червоним світлом і 2 тисячі – запасний диск.

Допоміг купити автівку, привіз її з-за кордону та взяв на себе її ремонт та усе документальне оформлення місцевий депутат Руслан Мартинюк. Він і відвіз автомобіль військовим на передову.

Директор сокальської фабрики “Датський текстиль” Ігор Тріска віддав 150 літрів солярки, яку використали на поїздку до бійців.

Отець Андрій, не дивлячись на пізній час, освятив автівку та благословив у дорогу, адже вона була далекою і небезпечною.

Волонтерка дякує усім, хто долучився до цієї хорошої справи й допоміг придбати необхідний для військових автомобіль.

“Слів бракує. Просто дякую за підтримку та допомогу. Хай Господь повертає сторицею!”, – наголосила Саша.

Наразі автомобіль вже на передовій і допомагає військовим виконувати бойові завдання і нищити окупантів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота