<

Андрій Бадзюнь хоче вплинути на волевиявлення виборців, використовуючи кошти місцевого бюджету, – депутат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 11.10.2017 / Іваничі / , , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

До інтернет-видання “БУГ” звернувся депутат Іваничівської районної ради, голова фракції БПП “Солідарність” Микола Холмецький, обурений винесенням на сесію райради питання про виділення 50-ти тисяч гривень на будівництво залізничної платформи у селі Древині.

В цілому вартість будівництва платформи становить близько мільйона гривень. Обранець громади зазначив, що приблизно за три кілометри від Древинь знаходиться залізнична станція Іваничі, тому недоцільно реалізовувати цей проект і розпорошувати кошти місцевого бюджету.

Він закликав колег не голосувати за згаданий проект рішення і вважає, що таким чином Андрій Бадзюнь (кандидат на голову Іваничівської ОТГ) має намір вплинути на вибір громадян під час голосування на виборах 29-го жовтня.

“Голова Іваничівської районної ради Бадзюнь Андрій Анатолійович (ВО “Свобода”) намагається “протягнути” через сесію рішення щодо виділення 50-ти тисяч гривень на будівництво залізничної платформи в селі Древині.

Орієнтовна вартість будівництва даної платформи становить близько мільйона гривень. Проектна документація державної експертизи не пройшла, земельна ділянка на реалізацію проекту не виділена. Розгляд даного питання на профільній земельній комісії не проводили.

Мене, як депутата райради та голову комісії з питань аграрної політики, земельних відносин, екології раціонального природокористування та надзвичайних ситуацій, обурює намагання виділити фінанси всупереч чинному законодавству та регламенту районної ради.

Вважаю, що доцільності у будівництві платформи, яка знаходитиметься за три кілометри від залізничної станції Іваничі, немає. На мою думку, таким чином Андрій Бадзюнь, використовуючи кошти місцевого бюджету, намагається вплинути на волевиявлення громадян під час виборів у Іваничівській ОТГ на свою користь.

Закликаю депутатів не допустити марнотратства коштів з місцевого бюджету, які можуть бути спрямовані на виплату заробітної плати медикам, працівникам освіти та культури району”, – заявив Микола Холмецький.




один коментар
  1. які можуть бути спрямовані на виплату заробітної плати медикам, працівникам освіти та культури району”, – заявив Микола Холмецький. – Заклич свого боса Гройсмана дати гроші ці потреби. А загалом, чоловіче, йди до лікарів поки не пізно – маєш серйозні проблеми зі здоровям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок