<

Жителька Іванич за чотири місяці пошила військовим екіпірування на 300 тисяч гривень

16:05 | 8.02.2024 / Іваничі / /
Перегляди
1366
/ Коментарі відсутні

Жителька Іванич Світлана Шульженко практично з перших днів війни допомагає іваничівським волонтеркам. Вона шиє для військових балаклави, бафи, рукавиці та шкарпетки.

Про небайдужу й безвідмовну в допомозі бійцям мешканку селища журналістам БУГу розповіла волонтерка Олександра Шептор. Адже саме до її команди долучилася Світлана.

Олександра запевняє, що внесок пані Світлани в допомогу військовим величезний. За чотири місяці вона пошила 1378 балаклав, 66 бафів та 149 рукавиць та 269 носків.

За словами Олександри Шептор, якби прийшлось все це купувати, то витратили б щонайменше 300 тисяч гривень.

“Світлана — величезна молодчинка. Її внесок в допомогу військовим — безцінний. Нещодавно ми порахували, скільки коштів витратили б, якби купували все, що вона пошила, і були дуже вражені. Вийшло понад 300 тисяч гривень. Це три автомобілі. Тому про її вклад в наближення нашої перемоги та знищення ворога повинні знати всі”, – зазначила волонтерка.

Світлана Шульженко — швачка. Більшість часу живе і працює в Польщі, однак залюбки відгукнулася на заклик Олександри і взялася за пошиття необхідної для військових амуніції. Її жінка шила з флісу, який Саша Шептор привезла в жовтні з Ужгорода.

Олександра зазначила, що теплі речі взимку бійцям потрібні постійно, ще й у великій кількості. Адже захищають обличчя й руки від холоду й вітру. Тим паче, що цей одяг у вмілих руках пані Світлани виходив теплим і м’яким. До того ж був зігрітий любов’ю й турботою її небайдужого серця.

Це відчували і бійці. Тому просили екіпірування знову й знову. Речі, пошиті Світланою, відправляли військовим за допомогою волонтерів, а ще поштою. Зокрема, їх отримали 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада, волинська 100-та окрема бригада територіальної оборони ЗСУ, 14 окрема механізована бригада імені Князя Романа Великого, бригада Буревій, 118-та окрема механізована бригада ,110-та окрема механізована бригада та багато інших.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота