<

27 січня в Іваничах розчищали та посипали дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 27.01.2021 / Іваничі / /
Перегляди
17
/ коментарі 3

Ввечері 26-го грудня представники депутатського корпусу Іваничівської селищної ради повідомили, що в селищі не розчищені й не посипані дороги. Вранці наступного дня ситуацію виправили.

27-го січня із самого ранку дороги на усіх вулицях й провулках Іванич розчистили й посипали піском.

Голова Іваничівської селищної ради Лідія Тимошевська у коментарі БУГу зазначила, що дороги в Іваничах регулярно розчищають й посипають піском, а ось траси Іваничі – Мишів, Іваничі – Нововолинськ, Нововолинськ – Павлівка, не є комунальними, а відтак їх обслуговування – це компетенція Служби автомобільних доріг та райдержадміністрації.

Начальник Іваничівської дільниці філії «Володимир-Волинський автодор» ДП «Волинський облавтодор» Микола Шевчук зазначив, що з очищенням доріг на Іваничівщині дійсно є труднощі: на 300 кілометрів доріг є лише 4 одиниці техніки, якій вже понад 30 років.

«У нашому підпорядкуванні майже 300 кілометрів доріг, на розчищення яких задіяно лише 4 одиниці техніки. Це дуже мало. Та й вона застаріла, їй по 30 років вже, й часто ламається.

Ми поступово розчищаємо усі села Іваничівського напрямку: Мишів, Деревині, Поромів, Бужанку, Лижницю, Бортнів, Морозовичі, Будятичі, Павлівську громаду та багато інших.

З 04:00 працюють люди.  Снігу випало дуже багато. Він мокрий, налипав разом з льодом на техніку нашу. Техніка безсила», – зауважив Шевчук.




коментарів: 3
  1. Ситуацію виправилиб і без представника депутатського корпусу, доріг багато техніки мало! Черговий депутатський піар)) так як дороги в селищі можливо і невчасно, але завжди розчищали і посипали !

  2. Те що б наче мало би бути в порядку речей тепер висвітлюється як прояв героїзму!)) Слава комунальникам та безсилій 30річній техніці слава!)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа