<

Британець пішки прийшов із Будапешта до Ужгорода, щоб мобілізуватися до ЗСУ

03:41 | 23.05.2024 / Новини / , /
Перегляди
130
/ Коментарі відсутні

Іноземець через бажання долучитися до лав Збройних сил України йшов пішки понад 8 днів.

Про це повідомили у Закарпатському ОТЦК та СП.

8 днів, 6 годин, 36 хвилин і 14 секунд знадобилося англійцю Маркусу Сміту аби пішки здолати шлях від Будапешта до Ужгорода щоб стати в стрій Збройних Сил України.

«Я з Манчестера, – каже Маркус, – Останні кілька років війна у вашій країні висвітлюється по всьому світу на телебаченні. Вважаю, що ви заслуговуєте на велику повагу і честь, адже ви боретесь за мирне життя своєї країни. Я приїхав сюди, щоб спробувати допомогти вам у цій війні. На жаль путін не хоче миру і я віддчуваю, що він не захоче зупинитися на Україні. Він захоче більше і більше, і це може призвести до Третьої світової війни, в якій він буде як Гітлер. Він продовжить ходити з країни до країни, кажучи: «Я хочу це і це! І це мої правила!» Тому я тут, щоб боротися за українців і, сподіваюся, запобігти світової війни».

В розмові Маркус згадує Другу Світову, в якій його рідна Велика Британія вистояла і зберегла свободу завдяки допомозі інших країн.

«Але якби не ті хлопці, які пішли вперед, ми б програли ту війну. Якщо ми зараз не допоможемо вашій армії, то можемо опинитися в глобальному конфлікті і це буде дуже погано для всіх. Висловлюю повагу всім, хто зараз в армії і сподіваюся, що чоловіки, які ще вагаються чи брати зброю в руки, переосмислять свою позицію. Ми тут, щоби запобігти втратам життів в майбутньому.
Glory to Ukraine! Героям слава!”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Червня, Неділя
15 Червня, Субота