<

Ілон Маск втратив 50 мільярдів доларів за два дні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 10.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
463
/ Коментарі відсутні

Засновник компанії Tesla Ілон Маск, визнаний на початку листопада найбагатшою людиною планети зі статками у понад 300 мільярдів доларів, за два дні втратив 50 мільярдів доларів.

Про це повідомив Bloomberg, передає Суспільне.

Сталося це внаслідок падіння акцій Tesla після опитування, яке мільярдер влаштував у твітері. Тоді Маск запитав у своїх підписників, чи варто йому продати 10% акцій компанії.

Він також пообіцяв, що за будь-яких результатів голосування підтримає рішення більшості опитаних. Майже 59 відсотків учасників опитування висловилися за продаж акцій.

Також на падіння акцій Tesla вплинули повідомлення, що брат мільярдера Кімбал Маск продав свої цінні папери цієї компанії на понад 100 мільйонів доларів. Крім того, з’явилися чутки, що сам Ілон Маск, вірогідно, хоче продати свою частку, щоби погасити особисті борги.

Втрата 50 мільярдів доларів Ілоном Маском стала найбільшим дводенним падінням статків в історії індексу Bloomberg Billionaires Index.

Зараз, згідно цього індексу, статки Маска становлять 288 мільярдів доларів. Рейтинг Forbes Real Time оцінює нинішні статки засновника Tesla у 271 мільярд доларів.

Читайте також: За результатами опитування у твітері, Ілону Маску доведеться продати 10% акцій Tesla.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя