<

Ігоря Желізка звинуватили у педофілії – СТБ. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:21 | 14.03.2016 / Новини / /
Перегляди
52
/ коментарів 20

56-річний Ігор Желізко (колишній власник нововолинської компанії “Львівська Жінка”) приїхав у студію проекту «Один за всіх», щоб експерти допомогли йому розібратися в любовних почуттях до 21-річної Наді та її 46-річної матері Марії.

Після смерті дружини Ігор Миколайович, за його словами, хотів знайти новий об’єкт для турботи, вважаючи, що немає більш гідного заняття для чоловіка, ніж утримання сім’ї. Однак досвід спілкування з іншими жінками тільки змусив його в них розчаруватися. Від безвиході Ігор Миколайович навіть став організовувати притулки для тварин, щоб таким чином реалізовувати свою потребу в турботі про слабких і беззахисних – повідомляє СТБ

Одного разу на вокзалі до нього пристала заплакана 18-річна дівчина Надя, яку батьки вигнали з дому. Ігор Миколайович, за його словами, залишив їй свій номер телефону, обіцяючи допомогти. Наступні кілька тижнів Надя регулярно телефонувала солідному чоловікові, тому він змушений був здатися, пообіцявши дівчині допомогти їй стати на ноги. Він поселив її в одній зі своїх квартир, а також запустив бізнес у сфері нижньої білизни, щоб потім подарувати його своїй протеже.

Звичайно, щоб віддячити за підтримку багатого вдівця, Надя стала його коханкою. Через деякий час вона навіть призвела Ігоря Миколайовича знайомитися з батьками, після чого той навіть всерйоз подумав на ній одружитися. Однак мати Наді вважала, що набагато більш вигідною партією для дочки буде місцевий стоматолог, а Ігор Миколайович – і за статусом, і за віком – повинен дістатися їй.

Одного разу Марія, використавши жіночу хитрість, прийшла в гості до Ігоря Миколайовича як майбутня теща, а потім залишилася у нього переночувати під приводом того, що було занадто пізно. Коли чоловік відправився митися, вона приєдналася до нього, геть забувши про той факт, що взагалі-то Ігор Миколайович – «бойфренд» її дочки. Не зміг встояти перед натиском Марії, що буквально кинулася на нього в душі, і сам 56-річний чоловік.

З тих пір Надя втекла з дому і не відповідала на телефонні дзвінки, тому дорослі навіть не здогадувалися, де вона пропадає. Проект «Один за всіх» розшукав Надю і з’ясував дивні подробиці щодо біографії та моральних принципів Ігоря Миколайовича. Дивіться відео, і ви дізнаєтеся: про кого ще «дбав» бізнесмен у той самий час, коли будував для Наді «імперію в індустрії нижньої білизни»? Чому вона сказала матері, що Ігор Миколайович імпотент? І в якому страшному злочині звинуватила цю людини ще одна дівчина, яка з’явилася в студію на інвалідному візку?

Читайте також: Ігор Желізко спростовує звинувачення у педофілії

Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4




коментарів: 20
  1. Жодного тобі натяку про викрадення приватного підприємства “КТ “Львівська жінка” у Нововолинську і заволодіння її активами та майном на багато мільйонів гривень. Як і про на замах на вбивство І.Желізка. Хто, можливо, проплатив створення цього, схожого на циркове, блискучого шоу? Звідки стирчать вуха імовірних високих замовників і “господарів життя”? Хто присвоїв цілісний майновий комплекс “КТ “ЛЖ” і працює на вкраденому? Я здогадуюсь. А Ви?

    • А до чого тут “Львівська жінка”? На передачу він сам напросився по причині любовного трикутника.Значить для нього то є головним. Кажете шоу? То чого він праведник не пройшов детектор і не розвіяв сумніви? Сцикун він і ПЕДОФІЛ!!!!!!!!

      • Я теж не пішов би на студійний поліграф СТБ, обслуговуваний невідомим оператором. Якщо платили за передачу, то де гарантія, що й результати “ДБ” не були проплачені? А ось, на нейтральній території, залюбки. Тільки із однією умовою: ведучий мав би теж цю процедуру пройти і відповісти на, виключно МОЇ, тестові запитання.

        • Ну не втримався!!!
          Ех Анатоль, Анатоль. Ну ми Вам про воду – а Ви нам про погоду! Кому платили за передачу? Желізку – щоб зізнався у своїх інтригах? Чи його тещі , яка прийшла підтвердити м’яко кажучи цікаві натхнення Ігоря Желізка. Чи може заплатили тій дівчинині у інвалідному візку….
          P.S. Ну у Вас же є внуки й внучки (просто уявіть собі такого дядька біля них) , як можна так вперто заперечувати очевидні речі?

  2. Віддати збоченця на розправу за грати!там з такими люблять * покуражитись*..і швидко знайдуть йому що там робити..падлюці

  3. ЩОДО ПЕРЕДАЧІ НА СТБ «ОДИН ЗА ВСІХ».

    Організована група з крадених у ПП РО «Львівської жінки» активів (що належали мені та моїй покійній дружині), які викрали у 2009 році по Волинській області у спосіб природного викрадення цих активів, вже впродовж 7 років займається вимаганням шляхом погроз і розголошень надуманих відомостей позорящих мене від двох осіб, тридцятилітньої Шахова О. і двадцяти шести річної Посівнич М. які розпускають слухи з метою припинення повернення краденого майна, не виконання Заповіту і передачі у власність квартир вихованці Шахової та Посівнич.

    Погрози «вихованки» надуманих та нічим юридично не доказаних «фактів» спершу вилились у замах на має вбивство (нанесено 15 ножових поранень у м. Нововолинську), так як в перед час замаху на моє вбивство Шахова О. так і Посівнич М. (та що на візку і та що кінці передачі) чомусь були довгий час у Нововолинську, де зі слів Посівнич М. вона жила у Івана Федюка який з матеріалів кримінального провадження був посередником між замовником на вбивство та виконавцем.

    Я вижив, довший час перебував під державною цілодобовою охороною, а після зняття охорони доглядав сильно паралізовану свою стареньку 87 річну матір, на догляд якої і найняв Віку (та що вийшла заміж і дав їй освіту), а згодом Надю, а не «вишукував» дівчат як це було перекручено в телепередачі «Один за всіх», де щонайменше років з 10 ні з якими молодими дівчатами очно я не знайомився.

    Мати жила від мене окремо і до мене перевозитись категорично не хотіла, Надя не весь час була біля неї, а Віка поїхала у Закарпаття і одного дня коли я прибув до мами побачив що двері відкриті, а старенька матір сильно побита (особливо по голові та в грудну клітину) лежить без свідомості (визвав скору, міліцію) але матір на другий день померла, подав заяву в міліцію де судмедекспертиза дала заключення «інфаркт», а хто побив мою 87 річну матір залишилось невідомо по сьогоднішній день.

    Після похорон своєї матері, Наді я довший час не бачив, приїхала з Закарпаття двадцятилітня Віка, поступила вчитись в «Монаду» на фельдшера, жила окремо в іншій квартирі, а згодом підшукала собі чоловіка і живе з ним добре маючи дитинку.

    Коли Віки біля мене не стало, Надя запропонувала зі мною жити як чоловік та жінка. Я ввагався щодо різниці у віці, але мене переконало те, що я не маю права розголошувати (лікарька таємниця). Тоді з Надею пішов до її родичів. Була розмова щодо проживання Наді у мене. Надя проживши зі мною три місяці захотіла повернутись до свого попереднього хлопця і проживши з ним тиждень надумала повернутись до мене, але стосунки розладились і Надя пішла жити, після ремонту, в квартиру де померла моя мама яку вона там раніше доглядала.

    Як тільки припинились стосунки з Надею, мені освідчилась в коханні її мама Марія яка розвівшись з чоловіком стала проживати зі мною в одній квартирі і думаю назавжди.

    Проживаючи разом з Марією (мама Наді) я подав до суду на виселення ось тих, яких ви бачили на екрані в кінці передачі натомістьотримав постійні погрози з вимогою їх не виселяти, а переписати на них цю власність, не виконувати Заповіт оскільки по Заповіту вони ще й мають передати особняк яким зараз і користуються, а також припинити виконувати рішення судів в кримінальних провадженнях на повернення крадених активів з міста Нововолинська.
    По факту таких маніпуляцій міліція на тих що мене звинувачують у передачі «Один за всіх» порушила кримінальне провадження № ЄРДР 12015140080003443 по ст. 190 Кримінального Кодексу (шахрайство) щодо обманів у судах на спробу незаконного заволодіння чужими квартирами (докази згідно КПК всі наявні).

    Сусідка «квартири» в якій я ніколи не жив (він приводить… 14 літніх), є подружкою «тещі» що мене звинувачує, бо там з 2008 року ця «теща» прописана, а я ніколи не проживав.

    В телепередачі замовчено що та (26 річна що на візку) страдає алкоголізмом за що від неї забрали її першу дитину, по національності напів циганка та веде розгульний і бродячий спосіб життя займаючись жебрацтвом. Вирізані, замовчені та змонтовані фрагменти «розповіді» тієї що на візку та «тещі», де в повному їх висловлюванню звучало так : що я когось вбивав та когось втопив, підробив підпис з нотаріусом в Заповіті, вкрав її квартиру, купую якісь підпільні ліки, розчленив та по кусках спустив в «унітаз» власну дитину, постійно знайомлюсь по Інтернету з дітьми і насилую їх і т.д.

    Все це вказує на замовну і фальсифіковану «програму».

    Щодо мене :

    Впродовж 10 років я з жодною дівчиною до 20 років (окрім тих щоб доглядати мою стареньку маму) очно не знайомився.

    А щодо звинувачень шахрайок : в мене немає жодного потягу до неплідних, малолітніх, педофілії, зоофілії, людоманії, гомосексуальності чи інших відхилень.

    Щодо «передачі» (Один за всіх) на СТБ, то українське законодавство звучить так:

    Відповідно до ст. 32 Конституції України ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.

    Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

    Відповідно до ст.8 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод кожен має право на повагу до свого приватного і сімейного життя, до свого житла і кореспонденції.

    Відповідно до ч.1.ст.299 ЦК України фізична особа має право на недоторканність своєї ділової репутації.

    Відповідно до ч.2ст.307 ЦК України фізична особа, яка погодилася на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, може вимагати припинення їх публічного показу в тій частині, яка стосується її особистого життя.

    Відповідно до ч.1.ст.182 КК України незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації, крім випадків, передбачених іншими статтями цього Кодексу, є кримінально караним діянням і карається згідно ст. 182 Кримінального Кодексу позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

    Але в телепередачі «Один проти всіх» на підставі надуманого, без відповідних судово-медичних експертиз, документованого місця події, і тільки по припущеннях злочину середньої тяжкості по ст. 155 КК в редакції до 25.05.2009 року, невідомо якої давності від зацікавлених осіб, (так як зараз йдуть судові справи щодо їх виселення з мого житла яке вони чомусь незаконно займають за рахунок вселення їх невідомими особами у час крадіжок моїх активів 2008-2009 роки з ПП Р0 “Львівської жінки” та виконання ними Заповіту щодо майна яке вони незаконно переховують уникаючи законних правочинів), організовано та вчинено 7.03.2016 року кримінальне правопорушення яке встановлене Законом по ст. 182 КК України щодо порушення недоторканості приватного життя шляхом публічного вимагання, психологічного тиску, створення умов примусового розголосу стосунків з дружиною, дружини та іншими особами, та й ще якихось химерних дослідів поліграфами над людьми в приватному підприємстві СТБ.

    Переконаний, що замовником цієї «програм» є крадії активів з Нововолинська що за кошти від краденого майна ПП РО «Львівської жінки» й майже монопольний продаж алкоголю, корупційних тендерів на закупівлі стали навіть депутатами.
    А не зауважили люди що з появою Нововолинського ТТІ відновився наркотичний потенціал в місті? А це наслідки колишньої дочки наркокур’єра.

    Невже люди цього не можуть зрозуміти, хто є злодій, а хто від тих злодіїв страждає.

  4. Особисто я Желізку не вірю…. ЖАХ,,,ЖАХ,,, та ПОЗОР для чоловіка похилого віку.

  5. Шок!Чому ж відмовився від детектора?Як журналісту,вам слід було б підтягнути граматику!

  6. біля нього були жіночки, яких він возив в нічні клуби, де вони йому заманювали декількох дівчат для розваг… а також їздив вночі по Львові і Червонограді у пошуках малоліток, застосовував гіпноз…

  7. І в Новолинську його порізали після “прогулки по місту”, і дружину цигани із-за того ж побили, що та захворіла на рак і померла…

  8. Його кайф від того, що бачить, як займаються сексом молоденькі дівчата-лізбіянки…

  9. У мене, між іншим, теж дві доньки, на тоді 19-ти і 14 років… до яких він так рвався…

  10. Це його схема: знайомитися з мамою, входити в довіру плаканням, який він нещасний. А далі потихеньку, застосовуючи гіпноз, добиратися до доньок. Його швидше лікувати потрібно і пояснити, у чому суть його збочення.

  11. Він того не розуміє, що педофелія – хвороба. Він вважає, що цим він крутий.

  12. Коментарі типу “винен” , “не винен”. Люди дивляться відео і роблять висновки, краще раз побачити, чим 100 разів почути. Оправдують Желізка люди, які не хочуть бачити ні поведінки Желізка на телепередачі, ні свідчень жінок, особи , яких сам “герой” визнає. А тому питання чого б так захищати його, в мене починає жевріти думка….мо споріднені душі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя