<

Ігор Гузь вимагає, щоб голова Державної фіксальної служби приїхав на Волинь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 22.06.2016 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь знову звернувся до голови Державної фіскальної служби Романа Насірова із вимогою вирішити низку проблем на Волинській митниці. Про це заявив політик у п’ятницю, 17 червня з трибуни Верховної Ради України.

Нардеп уже не вперше висловлює свою позицію у стінах ВРУ, також надсилав звернення голові ДФС із проханням приїхати на Волинь, щоб на місці вирішити проблеми на митних постах. Однак чіткої відповіді від Насірова так і не було.

«На Волині, як тільки буде введений безвізовий режим, буде колапс! Станом на сьогодні, на кордоні Львівської та Волинської областей близько 1600 автомобілів стоять у заторах!» – повідомив Ігор Гузь.

Він зазначив, що на митницях існують проблеми, які потрібно вирішувати. Зокрема зазначив чотири головних: перша – необхідність збільшення пропускної спроможності на митних переходах «Ягодин-Дорогуск» та «Устилуг-Зосин», друга – ремонт системи сканування, яка може визначити предмети, заборонені для перевезення через кордон, третя – питання електронної черги та принципу «єдиного вікна» та четверта – розпорядження коштами, які надав Європейський Союз для ремонту пункту пропуску «Устилуг-Зосин».

«Пане Насіров, куди зникли 3 мільйони євро, які надав ЄС? Чи є хоч якийсь звіт про ці кошти?!» – звернувся Ігор Гузь.

«Я вимагаю, аби Ви приїхали на Волинь і на місці розбиралися із цими проблемами! Якщо – ні, то на нас усіх восени чекатиме колапс, адже стоятимуть вже не тисячі, а десятки тисяч автомобілів, і пропускна спроможність буде абсолютно недієздатною!» – заявив народний депутат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа