<

Ігор Гузь хоче допомогти представникам громадських організацій шукати партнерів у Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 24.06.2016 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За сприяння Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» у місті Володимир-Волинський відбувся Форум громадських організацій. Головна мета заходу – формування мережі громадської дії регіону Прибужжя. Форум провели за підтримки програми «РАДА» від USAID.

Понад 60 представників громадських організацій та органів місцевого самоврядування стали учасниками Форуму. Ініціатором заходу є засновник Фонду «Прибужжя», народний депутат України Ігор Гузь.

Досвідчені спікери, які брали участь у Форумі громадських організацій поділилися досвідом та окреслили можливості діяльності ГО.

Народний депутат України Ігор Гузь зазначив у вітальному слові, що в перспективі планує створити мережу громадських організацій регіону Прибужжя.

«Громадянське суспільство існує тоді, коли є частина людей, які стикаються із проблемами і намагаються їх вирішувати. Головне – об’єднувати спільні зусилля і залучати до вирішення якомога більшу кількість людей», – зазначив народний депутат Ігор Гузь.

Він переконаний, що до головних завдань нардепа належать прийняття та ініціювання законопроектів, а також безпосередня робота із виборцями. Однак, додав, що готовий працювати у зовсім різних напрямках, які будуть під силу його команді. «Розвиток громадянського суспільства – це одне із тих завдань, які я ставлю перед собою», – наголосив Ігор Гузь.

Народний депутат підкреслив: «Ми повинні робити все можливе, аби навчитися писати проекти. Є можливості. Після цього Форуму моя команда ставить собі за мету створити мережу, яка могла б допомагати громадським організаціям у написанні проектів та пошуку донорів».

«Ми готові запросити 20 представників громадських організацій для ознайомчої поїздки для пошуку партнерів у Республіці Польща. Таку зустріч спробуємо організувати до закінчення літа. Вважаю, що така поїздка та взагалі обмін досвідом під час сьогоднішньої зустрічі буде успішним завершенням та підсумком Форуму громадських організацій», – резюмував народний депутат України Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа