<

Екс-міністра оборони підозрюють у державній зраді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 15.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 8
Генпрокуратура оголосила підозру екс-міністру оборони Дмитру Саламатіну в державній зраді на користь Росії. Він очолював відомство при Януковичі з 8 лютого по 24 грудня 2012 року.

За ці місяці Саламатін встиг нанести шкоди Україні на сотні мільйонів доларів, повідомив в Генпрокурор України Юрій Луценко у Фейсбуці.

Департамент міжнародно-правового співробітництва Генпрокуратури оголосив підозру колишньому міністру оборони України Дмитру Саламатіну про участь у складі злочинної організації Януковича, заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення державної зради в інтересах Російської Федерації, підрив обороноздатності, державної та економічної безпеки України шляхом здійснення навмисних дій, спрямованих на витіснення України зі світового ринку в зброї на користь РФ.

Зокрема, екс-міністр зірвав контракт між держпідприємством «Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова», держпідприємством «Антонов» і держпідприємством «Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма «Прогрес» і Міноборони Республіки Ірак на поставку, ремонт, обслуговування військової техніки. Україна втратила на цьому 560 млн. дол.




коментарів: 8
    • 7 рокiв не пройшо, а як ми стали добре жити! Яка комуналка стала дешева. Майже все щадарма, за так. За яника люди такого щастя не мали. Навiть не прiяли як буде добре пiсля майдауну

      • Хто тобі, дурню, обіцяв під час майдану, що все буде задарма? Якби Яник погодився не йти в тайожний союз, то і майдану не було б.

  1. Величезні зміни відбулися в середині країни після революції. Зокрема в серцях і головах людей. Ніщо не проходить без слідно.

    • угу, люди зрозуміли, шо обіцяний світ в кінці тунеля – це паравоз назустріч…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя