<

Гончаренко подав до ради законопроєкт про заборону використання смартфонів школярами на уроках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:09 | 25.01.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Народний депутат від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко підготував та подав до Верховної Ради законопроєкт про обмеження використання смартфонів на уроках в українських школах.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук, – передає ТСН.

https://www.facebook.com/alexeygoncharenko/posts/2845136952192190

“Подав у Раду закон, щоб заборонити у школах використання смартфонів на уроках. Це має допомогти дітям зосередитися на заняттях, навчитися спілкуватися один з одним та зменшити кількість випадків інтернет-булінгу”, – написав він.

За словами Гончаренка, заборона на різноманітні гаджети у школах вже діє у Франції, Греції, деяких штатах Америки.

Також нардеп наголосив, що пропонує забороняти використання смартфонів тільки на уроках.

“На перервах смартфонами потрібно і можна користуватися. Якщо на уроках вчителю для заняття потрібно, щоб діти користувалися смартфонами – то це теж можна”, – додав він.

Гончаренко зазначив, що сучасні гаджети надають доступ до будь-якої інформації, що є великою перевагою, проте це також і обширний доступ до ігор та соціальних мереж, що може відволікати безпосередньо під час навчального процесу.

“Глобально постійне “зависання” у телефоні спричиняє не лише велике навантаження на очі та малорухливий спосіб життя, а й призводить до замкнутості дітей, до скорочення спілкування з однолітками та батьками у реальному житті, а також до поширення жорстокого цькування в онлайні”, – резюмував він.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота