<

Харків’янин протестував на собі 18 щеплень проти коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:41 | 31.12.2021 / Новини / , /
Перегляди
120
/ 1 коментар

Харків’янин Олексій вирішив встановити рекорд з вакцинації від COVID-19. Він зробив 18 щеплень і планує встановити рекорд.

Як з’ясували журналісти одного з українських телеканалів, у медичній авантюрі хлопцеві допомагає лікарка. Вона усіляко його заохочує перевіряти на собі вакцини, – пише 24 канал.

У таке складно повірити, але система Helsi підтверджує, що той самий пацієнт зробив понад 18 уколів від коронавірусу. На цьому харків’янин не хоче зупинятися і йтиме на рекорд – 25 щеплень.

Олексій не проти побічних ефектів. Каже, що після кожного досліду може залишитися на тиждень у лікарні з безкоштовним харчуванням.

Житель Харкова переконаний, що рано чи пізно завдяки таким діям отримає високий рейтинг у застосунку «Дія».

Лікарка Людмила Смоліна розповіла, що ймовірно у пацієнта є психічні порушення. Оскільки жодна здорова людина не погодилась би завдавати проблем власному організму.

«У нас спрацьовує інстинкт самозбереження і людина не хоче собі нашкодити», – пояснила Смоліна.

Відомо, що деякі медзаклади відмовляють харків’янину в черговому щепленні. Зокрема Олексій не зміг зробити укол в Мукачево.

Зверніть увагу! Житель Харкова цілеспрямовано намагається побити власний рекорд. За інформацією журналістів, сімейна лікарка пообіцяла йому подарувати путівку за 20 вакцинацій.

Така ситуація свідчить про недосконалу систему вакцинування в Україні. Відтак правоохоронців просять звернути увагу на інцидент і відреагувати.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя