<

Грузія не буде запроваджувати економічні санкції проти росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:29 | 4.04.2022 / Новини / /
Перегляди
377
/ коментарі 2

Влада Грузії не планує запроваджувати економічні санкції проти росії. Пояснюють це тим, що вони не відповідають національним інтересам.

Про це 3 квітня заявив прем’єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі, якого цитують «Новости Грузия».

Видання зазначає, що Гарібашвілі вже неодноразово повторював, що Грузія не приєднається до антиросійських санкцій, оскільки це «суперечить національним інтересам».

«Ще раз хочу пояснити. Запровадження економічних санкцій з боку Грузії щодо росії не буде. Ми, наша команда, виходимо з національних інтересів нашої країни, інтересів нашого народу», — сказав прем’єр.

Він додав, що протягом останніх 30 років на території Грузії військові конфлікти відбувалися тричі. Гарібашвілі вважає, що для того, щоб не повторювати помилок, необхідно «виявляти велику обережність».

«Нашу політику орієнтовано на мир. Ми хочемо миру, стабільності та розвитку. Це потрібно сьогодні нашій країні, війна нікому не потрібна. Будь-який правитель-патріот повинен робити все, щоб уникнути війни», — заявив прем’єр.

Видання зауважило, що в оцінці дій Грузії позиція президентки Саломе Зурабішвілі відрізняється від позиції прем’єра: цього тижня в інтерв’ю CNN вона заявила, що Грузія бере участь у всіх міжнародних фінансових санкціях, запроваджених Заходом проти росії через війну в Україні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця