<

Група компаній «Нова пошта» змінює назву

13:02 | 9.01.2024 / Новини / /
Перегляди
306
/ Коментарі відсутні

Українська логістична компанія «Нова пошта» змінить назву на NOVA у зв’язку з тим, що протягом років роботи бізнес розширився. З’явилися нові компанії та продукти — не тільки пошта.

Про це йдеться в пресрелізі компанії.

“Ми вже набагато більше, аніж пошта, саме тому прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів — NOVA”, — заявила команда.

“Нова пошта” працює в Україні з 2001 року. За цей час компанія запустила декілька нових компаній та продуктів:

  • “Нова пошта” в Україні, яка доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту;
  • NovaPay — відкриває рахунки для клієнтів;
  • Nova Digital — компанія, основний фокус якої зосереджений на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними онлайн маркетплейсами.
  • Nova Global — доставка з різних континентів;
  • Nova Post Europe — доставка з країн Європи. НП має представництва в 11 країнах: Молдова, Польща, Литва, Чехія, Румунія, Німеччина, Словаччина, Естонія, Латвія, Угорщина та Італія;
  • ІТ-компанія Nova Digital — виробник вебдодатків та програмного забезпечення.

“Основна мета групи NOVA — забезпечити легке доставлення будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast — Easy — Safe — Human — Tech — Growth (швидко, легко, безпечно, людяно, технологічно, зі зростанням — ред.)”, — прокоментував стратегію роботи співвласник групи NOVA Вячеслав Климов.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа