<

Голосували за зачиненими дверима: на позачерговій сесії міської ради Володимира виділили ще 23 млн на потреби військових

15:30 | 16.10.2023 / Новини / , , /
Перегляди
1882
/ коментарі 3

На позачерговій сесії міської ради у Володимирі депутати проголосували на виділення 23 мільйонів за проханням військовослужбовців на їх потреби. Під час прийняття рішення сесійну залу попросили покинути всіх, окрім депутатів та військових, в тому числі й журналістів.

Як повідомили згодом пресслужба міської ради, до програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, проведення заходів тероборони та мобілізації, виділили понад 21 мільйон гривень

Понад 2,5 мільйона гривень буде виділено на закупівлю необхідного обладнання для спецпідрозділу СБУ, а також 167,7 тисячі гривень для проведення робіт з укріплення будівель об’єктів критичної інфраструктури та на закупівлю запасів питної води для населення.

Журналістів та інших присутні із сесійної зали попросили вийти, посилаючись на ніби то секретність інформації, яка має обмежений доступ.

Чергова сесія Володимирської міської ради відбудеться 9-го листопада.

Нагадаємо, цього дня на позачерговій сесії три депутати міської ради Володимира вийшли з фракції «Сила і честь».




коментарів: 3
  1. Місцева влада вже боїться журналістів -далеко підуть ,але зупинка обов’язково буде .

  2. Це нормальна практика. Було би значно гірше, якби забули попросити сторонніх вийти. Не здивуюсь якщо ще хтось буде кричати чому на сайті міськради таке рішення засеккречено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя