<

Футболіст-зрадник з Луцька Тимощук уже виїхав з росії

07:07 | 6.01.2024 / Новини / , /
Перегляди
836
/ коментарі 4

Перший в історії українського футболу американський тренер Денніс Люкенс, який колись працював у Кристалі, Суднобудівнику та Севастополі, розповів, що колишній футболіст збірної України Анатолій Тимощук уже виїхав з росії. І загалом розповів про спілкування з ним. 

Про це пише Конкурент.Футбол. 

З його слів, Тимощук і до війни був у росії. 

«У нього російська дружина і російські діти. Відносини між росією та Україною були хорошими до війни. Війна застала його там. Що він мав робити? Вийти на вулицю і протестувати проти путіна? Його б одразу заарештували і посадили до в’язниці. Наскільки я розумію, Тимощук вже виїхав з росії і живе в іншій країні.  Ми з ним товаришуємо, але не близько. Я спілкувався з ним кілька днів тому. Він опинився в дуже складній ситуації. Я бажаю йому тільки добра. Він втратив все в Україні, репутацію та свої регалії, і, як я розумію, залишив все в росії.  Я не хотів би опинитись на його місці. Він казав мені, що він українець і любить Україну», – розповів Люкенс.

Він також повідомив, що намагався допомогти виїхати Тимощуку з сім’єю до Ірландії: 

«Він попросив мене допомогти йому з сім’єю виїхати до Ірландії, і я подумав, що він хоче організувати прес-конференцію, на якій засудить війну і очистить своє ім’я. Але у підсумку він не приїхав».




коментарів: 4
  1. Виходу в нього немає, як тільки засудити вторгнення в Україну. Публічно стати на коліна покаятись і попросити пробачення, в першу чергу у волинян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер