<

Facebook та Instagram відновили роботу після масштабного збою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 5.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
116
/ Коментарі відсутні

Соцмережа Facebook, Instagram і WhatsApp від однойменної компанії почали відновлювати свою роботу після масштабного збою інтернет-ресурсів.

Про це заявив засновник соцмережі Марк Цукерберг на своїй сторінці у фейсбук, повідомляють Українські Новини.

“Facebook, Instagram, WhatsApp та Messenger зараз повертаються онлайн. Вибачте за зрив сьогодні. Я знаю, як ви покладаєтесь на наші послуги, щоб залишатись на зв’язку з людьми, які вам не байдужі”, – йдеться в пості.

Сервіси залишалися недоступними близько семи годин через глобальний збій, який став найбільшим в компанії за останні 13 років.

Офіційну причину поки що не називали. Обвал Facebook спровокував падіння соцмережі Tinder, а також Downdetector – сервісу, який повідомляє про падіння інших сервісів.

Крім того, стали недоступні Netflix і Zoom, почалися збої в YouTube і Viber, а також в онлайн-сервісах Bank of America – другого найбільшого банку США.

Зараз користувачі знову можуть відкрити соцмережі на своїх пристроях, зокрема працює стрічка Facebook і Messenger. Також запрацював Instagram.

До цього вебсайти не працювали, а додатки видавали помилку про “відсутність інтернет-з’єднання”.

Внаслідок падіння соцмереж на кілька годин засновник соцмережі Марк Цукерберг втратив $ 6,6 мільярда і опустився в списку мільярдерів.

Нагадаємо, у роботі Facebook, WhatsApp і Instagram стався масштабний збій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця
9 Травня, Четвер