<

Експоліцейського, який влаштував смертельну ДТП у Київській області, арештували на 2 місяці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:35 | 7.10.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

4-го жовтня у Броварах Київської області поліцейський, перебуваючи у стані сп’яніння, спричинив смертельну ДТП.

Про це інформує Нацполіція, – передає Українська Правда.

Голова Нацполіції Ігор Клименко заявив, що винуватця ДТП звільнено з органів внутрішніх справ, а його безпосереднього керівника знімуть із посади.

Повідомлення про аварію надійшло до поліції близько 17:50. На місце автопригоди прибули керівництво столичного управління поліції та поліції Київщини. Також там працюють працівники Державного бюро розслідувань.

За попередніми даними, водій “Фольксваген”, перебуваючи за кермом у стані сп’яніння, на пішохідному переході збив двох жінок. В подальшому він, проїхавши ще пів сотні метрів, зіткнувся з деревом.

Внаслідок ДТП постраждала від отриманих травм померла, ще одну жінку доправили до лікарні.

Пряма мова Клименка: “За кермом автомобіля перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади. Також ми всіляко сприятимемо представникам ДБР у розслідуванні причин і обставин аварії. Винуватець має понести справедливе покарання”.

Суд арештував експоліцейського на 2 місяці, – повідомив прессекретар прокуратури Київщини Олександра Богачова у коментарі УП

“Сьогодні Голосіївським районним судом Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа