<

Дякуємо за довіру, працюємо разом задля перемоги: інтернет-виданню «БУГ» 8 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 8.09.2022 / Новини /
Перегляди
208
/ коментарі 2

Інтернет-видання «БУГ» відзначає свій день народження. Вже 8 років журналісти видання слідкують за подіями Володимирського району, до якого входять Нововолинська, Володимирська, Іваничівська та інші громади Прибужжя, і висвітлюють їх для читачів. Разом з вами ми пережили й проживаємо багато подій, які важко було уявити в сучасному світі, серед них: війна з росією та коронавірус.

Впродовж 8-ми років сайт встиг змінити двох редакторів і декількох журналістів, але кожен, хто працював з «БУГом», віддав йому частинку себе. Не змінилися правила видання: писати правду, перевіряти інформацію, вивчати події зі всіх сторін і дослухатися до різних точок зору.

Усі ці роки ми старалися, щоб бути цікавими вам, шановні читачі. Хотіли заслужити вашу повагу. Вказували на проблеми регіону, щоб влада звернула на них увагу, показували досягнення. Також намагалися розповісти про цікавих людей, які прославили наш край. А в нинішніх реаліях, разом з волонтерами, допомагаємо нашим захисникам. Ми віддаємося своїй справі на повну і щиро прагнемо, щоб ви полюбили «БУГ» так, як любимо його ми!

Якщо хочете привітати нас, то нагадаємо, що наразі відкрито збір на тепловізор для військових з Нововолинська та Володимира, що охороняють кордон з білоруссю.

Кошти можна переказати на банківську картку капелана:

Картка Приватбанку 5168 7422 4337 0685 –  Павло Гаврилюк

Окрім сайту, ми також ведемо сторінки в соцмережах, де спілкуємося з нашими читачами:

Далі будемо працювати для вас. І дякуємо, що читаєте БУГ, адже завдяки, Вам, дорогі читачі, він існує!




коментарів: 2
  1. Бажаю у наступні 8 років таки змогти “дотиснути” і вишвирнути томашевську з її посад :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер