<

Двоє підлітків у Камінь-Каширському районі врізались на мотоциклі у паркан: обоє перебувають у лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:11 | 10.06.2021 / Новини / , /
Перегляди
239
/ коментарі 4

9-го червня близько 17:00 у селі Залаззя Камінь-Каширського району двоє підлітків врізались у паркан на мотоциклі.

Про це пишуть Волинські новини.

На місці аварії працювали правоохоронці та медики швидкої, які надали постраждалим хлопцям всю необхідну допомогу та доставили у місцеву лікарню.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», виклик про ДТП надійшов о 16:53.

Повідомлялося, що мотоцикл з двома підлітками в’їхав у паркан. Як повідомили очевидці, юнаки поверталися з святкування. 15-річний хлопець внаслідок удару отримав закриту черепно-мозкову травму та струс мозку, а пасажир, 14-річний юнак, має забій м’яких тканин обличчя.

У двох підлітків медики виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Наразі одного з постраждалих перевезли в обласну дитячу лікарню. Інший підліток з легшими травмами перебуває у Любешівській ЦРЛ.




коментарів: 4
  1. Драйв, драйв, круті пацани,класні дєвчьонки,ми іх сдєлалі, реп вошивих американських кварталів, балдєж від наркоти, полный зашквар,це жиза,бинджвотчинг—все це собаче дірьмо кожного дня виливається на голови нашої молоді з екранів телевізорів,смартфонів. Результат—гіркі сльози батьків….

    • Задля цього Бог наділив нас двома речами:
      1. Вільною Волею, шоб самим брати відповідальність за наші поступки;
      2. Здатністю думати тільки ОДНУ ДУМКУ ОДНОЧАСНО, шо надає змогу приймати рішення для своїх поступків свідомо і не хаотично!

      P.S.: нема такого поняття, як “нєвольниє грєхі”, бо ми вправі поставити фільтр і заблокувати ЛЮБУ ДУМКУ, яка випереджає всі наші дії.

      Висновок: нема чого полішуків жаліти, вони заробили те, чого хотіли і то ше добре, шо нікого випадкового не покалічили, хто з ними на дурість не підв’язувався.
      Дай Бог мудрості кожному!
      Використовуймо свій розум!

  2. На Волинському Поліссі, за незначним винятком, вживає сте й мале.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер