<

Двоє чоловіків прикинулися дітьми, аби виїхати з України, їх швидко викрили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 23.04.2023 / Новини / /
Перегляди
337
/ Коментарі відсутні

Двоє чоловіків видавали себе за підлітків, намагаючись перетнути державний кордон за чужими свідоцтвами про народження. Їх затримали прикордонники Мукачівського загону.

Про це пише Державна прикордонна служба України.

“Двох молодиків віком 20 та 21 року, які намагалися перетнути кордон за чужими свідоцтвами про народження, виявили прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Угорщиною. Чоловіки прибули в пункт пропуску “Лужанка” у супроводі 52-річного жителя села Королево, що у Берегівському районі”, – йдеться у повідомленні.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомляє, що махінатор мав із собою доручення від батьків, видані на установчі дані дітей 13 та 15 років, прізвища яких були вказані у наданих свідоцтвах про народження. Однак горе-аферистів інспектор прикордонного контролю викрив одразу.

“Тепер на молодиків, які прикидалися дітьми, чекає адмінвідповідальність, а особам, які сприяли їм у незаконному перетині кордону, загрожує кримінальна відповідальність за організацію незаконного переміщення осіб через кордон”, – зауважили у Держприкордонслужбі України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця