<

Двоє українців у Польщі захворіли на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:04 | 16.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Міністерство охорони здоров’я Польщі 16-го березня підтвердило інформацію про 25 нових випадків коронавірусу, зокрема, у двох громадян України. Загалом за кордоном перебувають 7 українців, що заразилися на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомляє Європейська правда із посиланням на Wprost.

За інформацією відомства, 9 людей захворіли у Нижній Сілезії (Вроцлав і Валбжих), 5 осіб у Мазовецькому воєводстві (Варшава), 3 людини у Великопольскому воєводстві (Каліш та Познань), 2 людини в Ополе, по дві людини у Сілезькому воєводстві, Підкарпатському воєводстві і Лодзі.

Двоє людей, інфікованих в Сілезькому воєводстві, є громадянами України. Одному діагноз був поставлений в місті Тихи, а іншому – в Цєшині.

Пацієнта з інфекційного відділення лікарні в Цєшині відправили додому на ізоляцію в хорошому стані здоров’я, відомо, що він приїхав з Німеччини.

“Другий пацієнт госпіталізований в лікарню в Тихи – він приїхав з України, ймовірно, джерело інфекції було там”, – сказала прессекретар Сілезького воєводства Аліна Кучержевська.

Загалом, за кордоном перебувають сім громадян України, у яких виявили зараження коронавірусом Covid-19

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на брифінгу 16-го березня, повідомляє Укрінформ.

“Інфіковано наразі 7 громадян”, – відповів він на запитання, скільки українців за кордоном інфіковано коронавірусом.

Також Кулеба зазначив, що на карантині за кордоном зараз перебувають сотні громадян України, зокрема у готелях в Єгипті, є також група українців у Бразилії з судна, на якому виявлено коронавірус.

Нагадаємо, 15-го березня через пандемію коронавірусу Польща припинила прикордонний рух на деяких пунктах пропуску з сусідніми країнами, зокрема з Україною.

Також 16-го березня стало відомо про два нових захворювання на коронавірус в Україні у двох жінок з Чернівецької області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок