<

Двоє пішоходів на Волині попали під колеса автомобілів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 7.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У середу 6 лютого, на вулиці Ковельській у Луцьку легковик «ВАЗ-2104» збив 19-річного хлопця, а у Ковельському районі під колеса автомобіля «DAF» потрапив 34-річний пішохід. Потерпілих госпіталізували, за обома фактами автопригоди слідчі розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомили у сектор комунікації поліції Волинської області.

Близько 20 години на вулиці Ковельській у Луцьку 44-річний житель району, керуючи легковиком «ВАЗ-2104», допустив наїзд на пішохода, 19-річного лучанина, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Цього ж дня, на пішохідному переході у селищі Голоби Ковельського району під колеса автомобіля «DAF» потрапив 34-річний місцевий житель. За кермом транспортного засобу перебував 31-річний житель Ковельського району.

Внаслідок ДТП обидва постраждалі отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця