<

ДТП у Рівному: збили та викрали жінку, авто доганяла поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 28.08.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Рівному BMW збив жінку, ймовірно, на пішохідному переході на перехресті вулиць Соборної – Клима Савура і С.Крушельницької. Аварія сталася близько 18:50.

Про це повідомляють на інстаграм-сторінці Rivne_1283.

Зазначають, що водійка автомобіля BMW на швидкості, повертаючи з вулиці Клима Савури направо в сторону центру, збила жіночку (блондинка, близько 40 років).

За словами очевидців, автомобіль сильно вдарив жінку, яка підлетіла на бампер аж до лобового скла. Потім її відкинуло на асфальт приблизно на 3 метри від авто.

Водійка BMW з автомобіля спочатку не вийшла, але зупинилася на самому пішохідному переході. Через хвилину кермувальниця вийшла з авто і підняла потерпілу з асфальту і повела на тротуар.

Свідки ДТП викликали швидку і кричали до водія, щоб вона не чіпала жінку. Водій не реагувала. З автомобіля вийшло ще два пасажири. Вони разом з водійкою силоміць запхали потерпілу жінку в автомобіль і зникли з місця ДТП в сторону центру.

На вигуки свідків – “Чекайте! Їде швидка і поліція !!”, – водій і пасажири не реагували.

Поки свідки чекали правоохоронців біля Укрсиббанку, приблизно через 10 хвилин автомобіль BMW знову з’явився на вул. Клима Савури. На задньому сидінні сидів пасажир і потерпіла білява жінка.

Свідки, а особливо молодий хлопець, намагалися спинити автомобіль і відкрити дверцята авто з боку переднього пасажира. На ці дії пасажирка і водійка авто почали голосно кричати, щоб свідки відійшли, лаялися, і намагалися повторно зникнути з місця пригоди. Свідки знову закликали водійку зачекати на патрульних. Коли одному зі свідків зателефонували з поліції – водій і пасажири дуже швидко закрили двері авто і на високій швидкості зникли в напрямку автовокзалу.

Проте, поліція встигла затримати автомобіль з водієм і потерпілою в районі автовокзалу.

Переглянути цей допис в Instagram

На перехресті вулиць Соборної – Кл.Савури і С.Крушельницької близко 18:48 сталося дтп. Водійка автомобіля BMW з номерним знаком АІ 2109 ІХ на швидкості повертаючи з вулиці Кл.Савури направо в сторону центру збила жіночку. Потерпіла близько 40 років, блондинка, кучеряве волосся до плечей, худощава, була одягнена в блакитні джинси і світлу кофту. Автомобіль сильно вдарив бампером потерпілу, яка підлетіла на сам бампер аж до лобового скла. Потім її відкинуло на асфальт приблизно на 3м від авто. Водійка BMW з автомобіля спочатку не вийшла, але зупинилася на самому пішохідному переході. Через хвилину водійка вийшла з авто і підняла потерпілу з асфальту і повела на тротуар. Водійка чорнява, довге волосся до пояса, зібране у хвіст, близько 30 років. Свідки дтп викликали швидку і голосно кричали для водія, щоб він не піднімала збиту жінку. Водій не реагувала. З автомобіля вийшло ще 2 пасажири : чорнява жінка 40 років, і русявий мужчина 40 років. Вони разом з водійкою силоміць запхали потерпілу жінку в автомобіль і зникли з місця дтп в сторону центру! На вигуки свідків "Чекайте! Їде швидка і поліція !!" – водій і пасажири не реагували. Поки свідки чекали поліцію поряд Укрсиббанку, приблизно через 10 хв автомобіль BMW AI 2109 IX знову з'явився на вул. Кл. Савури, так як і вперше. На задньому сидінні сидів мужчина пасажир і потерпіла білява жінка. Свідки, а особливо молодий хлопець, намагалися спинити автомобіль і відкрити дверцята авто з боку переднього пасажира. На ці дії пасажирка і водійка авто почали голосно кричати, щоб свідки відійшли, лаялися, і намагалися повторно зникнути з місця пригоди. Свідки голосно знову кричали щоб водійка зачекала на Патрульну поліцію. Коли одному з свідків зателефонували з поліції – водій і пасажири дуже швидко закрили двері авто і на високій швидкості зникли в напрямку Автовокзалу. На щастя Патрульна поліція встигла затримати автомобіль з водієм і потерпілою ближче до Автовокзалу #рівне #rivne

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця