<

Дрифт на Софійській площі: Red Bull перепрошує за зіпсовану бруківку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 11.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
424
/ 1 коментар

10-го серпня компанія Red Bull принесла вибачення за те, що без дозволу зняла відео на одній з центральних площ Києва, не встановивши загородження та не почистивши бруківку від слідів шин після дійства.

В компанії заявили, що, на жаль, під час проведення зйомок на Софіївській площі “не дотрималися всіх необхідних процедур”, повідомляє ВВС Україна .

“Red Bull Україна просить вибачення у мешканців Києва та міської влади за відеозйомку, що сьогодні вранці відбувалася на Софійській площі. На жаль, сталося так, що ми не дотрималися усіх необхідних процедур. Це було недоглядом з нашого боку, і ми глибоко про це шкодуємо”, – опублікувала на своїй сторінці в інстаграм компанія.

Реперка Alyona Alyona (Альона Савраненко), яка перебувала в одній з машин, також прокоментувала інцидент у своєму Instagram:

“Це не була зйомка реклами чи зйомка мого кліпа тощо. В Україну прилетів гонщик Конор Шанахан, який входить в топ-10 дрифтерів світу. Red Bull хотів зняти разом із ним відео, як нам сказали, до Дня Незалежності, й вирішили підключити декілька лідерів думок. Одним із цих лідерів була я і моя роль полягала у тому, щоб просто покататися на дрифт-машині”, – пояснила співачка.

Компанію Red Bull піддали критиці Міністерство культури.

У КМДА оцінили суму збитків для міста у 50 тисяч грн. Поліція відкрила кримінальну справу.

Нагадаємо, у столиці на Софійській площі 10-го серпня кілька автомобілів влаштували дрифт.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок