<

Дрони намагалися атакувати резиденцію путіна та завод у Тверській області, – ЗМІ

19:34 | 5.09.2023 / Новини / , /
Перегляди
265
/ Коментарі відсутні

У росії заявили про спробу атаки безпілотниками на москву, а також резиденцію президента рф володимира путіна у Тверській області. Момент знищення дрона над селом Завидово, де розташована його резиденція, потрапив на відео.

Про це повідомили російські ЗМІ, зокрема Moscow Times і «Медиазона», пише Громадське.

За даними телеграм-каналу Baza, один із дронів намагався атакувати територію Редкінського дослідного заводу у Тверській області.

Там пишуть, що перехоплений безпілотник-камікадзе впав на території заводу поблизу складу легкозаймистих рідин, після чого вибухнув. На місці вибуху виявили фрагменти мікросхем, проводів і фюзеляжу безпілотника.

Також, за даними ЗМІ, дрони прилетіли у Підмосков’я — уламки впали на гараж із газовими балонами в Павловській Слободі. Під час пожежі сталося кілька сильних вибухів.

Уночі російські сили ППО також знищили безпілотники в Калузькій області та в Істринському районі Підмосков’я, які намагалися атакувати москву, повідомив мер столиці Сергій Собянін.

В аеропортах «Внуково», «Домодєдово» і «Шереметьєво» оголосили план «Ковер». Це спричинило затримку 40 рейсів: 23 — у «Внуково», 2 — у «Домодєдово», 15 — у «Шереметьєво».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя