<

Дорожня фірма у Волинській області не заплатила 7,5 мільйона гривень податків

12:45 | 8.06.2023 / Новини / , , /
Перегляди
646
/ 1 коментар

На Волині викрили службових осіб одного з підприємств, які ухилялися від сплати податків в особливо великих розмірах.  Дорожня фірма не сплатила понад 7,5 мільйона гривень.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України.

Основним напрямом діяльності волинського товариства є виробництво бетонних розчинів, готових до використання, будівництво споруд електропостачання та телекомунікацій.

Детективи БЕБ встановили, що у 2021 році, будуючи та ремонтуючи дороги на території Волинської області, службові особи підприємства умисно ухилились від сплати податків на прибуток. Зокрема, за результатами фінансово-господарської діяльності не було складено та своєчасно подано податкову декларацію з податку на прибуток підприємства за 2021 рік. Однак, на розрахункових рахунках підприємства було достатньо коштів для сплати податків.

За результатами проведених заходів, службові особи підприємства в травні 2023 року подали до Державної податкової інспекції у Волинській області декларацію з податку на прибуток підприємства за 2021 рік, в якій задекларували до сплати понад 7,5 млн грн. Ці кошти були перераховані до Державного бюджету.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота