<

«Донбас матиме особливий статус»: Разумков розповів деталі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:31 | 17.11.2019 / Новини / , , , /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Парламент почне роботу над питанням особливого статусу Донбасу після зустрічі лідерів країн “нормандського формату”, яка запланована на 9-те грудня. Закон орієнтовно приймуть в період з 10-го по 30-те листопада.

Про це заявив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков у інтерв’ю виданню Фокус, – інформує Корреспондент.net.

“Закон про особливий статус Донбасу потрібно буде прийняти до Нового року, оскільки нинішній діє до кінця 2019-го”, – зазначив він. 

За словами Разумкова, парламент почне роботу над питанням особливого статусу Донбасу після зустрічі лідерів країн “нормандського формату”. 

“Щоб сказати, що доведеться міняти в існуючому законі, потрібно розуміти, який результат ми отримаємо від майбутньої зустрічі глав держав у “нормандському форматі”. Коли вона відбудеться, ВР почне готувати законопроект. І це точно не буде відбуватися за зачиненими дверима”, – запевнив спікер ВР. 

Хвилю акцій протесту проти “формули Штайнмаєра” Разумков пояснює “проблемами комунікації із суспільством”. 

“Мала місце проблема комунікації із суспільством. Але позиція президента залишається незмінною. Як і червоні лінії, про які він говорив”, – заявив він. 

Нагадаємо, Зеленський заявляв, що референдуму про особливий статус Донбасу не буде.




коментарів: 5
  1. Саме страшне в нашій політиці -це свої гниди ,яких ми ж самі приводимо до влади ,так було за Богдана ,так було в двадцятих і так може бути і зараз .

    • свята правда ! ці гниди ніяк не дають остаточно вимерти народу ! а такий був привід – війна до перемоги ! солома замість газу ! єх, якби не кляті зрадники…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя