<

Дональд Трамп запускає масштабну рекламну кампанію, щоб зупинити сплеск популярності Камали Гарріс

01:22 | 31.07.2024 / Новини / /
Перегляди
76
/ Коментарі відсутні

Команда кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа цього тижня запустить рекламну кампанію вартістю $10 мільйонів, щоб зупинити сплеск популярності Камали Гарріс.

Про це пише Бабель з посиланням на Reuters.

Рекламу зосередять у шести штатах, що вагаються в підтримці між республіканцями й демократами. Це найбільший внесок Трампа в рекламу з січня 2024-го, коли він змагався за номінацію від партії з іншими республіканцями.

Після того як президент США Джо Байден зняв свою кандидатуру з президентських перегонів і підтримав віцепрезидентку Камалу Гарріс, вона швидко здобула підтримку серед Демократичної партії та привабила великих донорів для своєї кампанії. Вона також залучилася підтримкою багатьох молодих виборців і темношкірих американців, що Байдену вдавалося гірше.

Після місяців нападок на вік Байдена та його здатність бути президентом штабу Трампа довелося змінити меседжі, аби «бити» молодшу й енергійнішу Гарріс.

Тому напередодні 78-річний Трамп опублікував рекламу, де використав слова Гарріс з її старих інтервʼю та виступів, щоб спробувати зобразити її як «крайню лібералку», яка не має звʼязку з пересічними американцями. За це команда Гарріс звинуватила штаб Трампа у брехні.

Сама Гарріс зосереджується на засудженні кримінальних злочинів Трампа та згадує його роль у забороні абортів у низці американських штатів. За перший тиждень після оголошення наміру балатуватися в президенти Гарріс зібрала $200 мільйонів на свою передвиборчу кампанію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок