<

Домашня випічка: як приготувати смачні пиріжки розповіла володимирчанка у своєму блозі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:22 | 17.02.2022 / Новини / /
Перегляди
826
/ Коментарі відсутні

За класикою, ємність із дріжджами необхідно поставити в тепле місце без протягів. У цьому рецепті усе навпаки, можливо, у цьому й секрет смачних пиріжків.

Пиріжки виходять пісочно-дріжджові та довго не черствіють. У чому їх особливість – розповіли на сайті домашньої випічки.

Інгридієнти:

  • 1 пачка маргарину;
  • Борошно до 1 кг;
  • 200 мл. молока;
  • 1 яйце;
  • 50 гр. дріжджів;
  • 4 ст.л. цукру.

Розводимо дріжджі з невеликою кількістю теплого молока. Даємо їм можливість розчинитися, а потім добавляємо трохи цукру. Маргарин перетераємо з борошном, додаємо тепле молоко, яйце, цукор і розведені дріжджі. Замішуємо тісто.  

Не використовуйте одразу усе борошно. Краще взяти одну частину  – 800 грам, а потім підсипати у процесі замішування. 

Готове тісто накриваємо плівкою і ставимо у холодильник на 30 хвилин. Начинка будь-яка на ваш смак: м’ясна або солодка. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа