Домашня випічка: як приготувати смачні пиріжки розповіла володимирчанка у своєму блозі
За класикою, ємність із дріжджами необхідно поставити в тепле місце без протягів. У цьому рецепті усе навпаки, можливо, у цьому й секрет смачних пиріжків.
Пиріжки виходять пісочно-дріжджові та довго не черствіють. У чому їх особливість – розповіли на сайті домашньої випічки.
Інгридієнти:
- 1 пачка маргарину;
- Борошно до 1 кг;
- 200 мл. молока;
- 1 яйце;
- 50 гр. дріжджів;
- 4 ст.л. цукру.
Розводимо дріжджі з невеликою кількістю теплого молока. Даємо їм можливість розчинитися, а потім добавляємо трохи цукру. Маргарин перетераємо з борошном, додаємо тепле молоко, яйце, цукор і розведені дріжджі. Замішуємо тісто.
Не використовуйте одразу усе борошно. Краще взяти одну частину – 800 грам, а потім підсипати у процесі замішування.
Готове тісто накриваємо плівкою і ставимо у холодильник на 30 хвилин. Начинка будь-яка на ваш смак: м’ясна або солодка.