<

Для школярів Володимир-Волинської та Рівненської громад придбали спортінвентар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 4.12.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Спортивний інвентар завдяки народному депутату Ігорю Гузю придбали з метою повноцінного функціонування спортмайданчика зі штучним покриттям у селі Суходоли Володимир-Волинської міської громади, а також проведення фахових занять із фізкультури у гімназії села Гороховище Рівненської сільської громади.

Кошти на ці потреби спрямували у співпраці парламентаря з фондом «Тільки разом», – йдеться на сторінці Ігоря Гузя у фейсбуці.

Учитель фізичного виховання Гороховищанської гімназії Рівненської сільради Василь Пилипчук розповів:

«Народний депутат особисто приїжджав у нашу школу. Ми йому озвучили потребу в придбанні спортінвентарю. Офіційно з листом звернулися у його приймальню в Любомлі. У нашій гімназії навчається 58 діток. Спортзалу немає і до холодної пори року тренуємося на вулиці. А взимку – у частині коридору гімназії, що облаштували для занять фізкультурою. Влітку ми беремо активну участь у міжшкільних змаганнях Рівненської територіальної громади з туризму. Тому нам дуже в нагоді придбаний інвентар: намет, каремати, тенісний стіл, сітка для тенісного столу, ракетки, а також м’ячі для гри у футбол і баскетбол», – йдеться у повідомленні.




один коментар
  1. Браво! А ось придбання шафок для особистих речей першокласникам нуш Олеської зош нардеп вже майже 2 роки “тримає на контролі”. Скоро учні закінчать початкову школу і шафки не знадобляться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця